6 Kasım 2015 Cuma

Kısa Boylu Bayanlar Hangi Pardesü Modellerini Tercih Etmelidirler?

Kısa Boylu Bayanlar Hangi Pardesü Modellerini Tercih Etmelidirler
Kısa boylu bayanların pardesü giymeleri genel olarak sorun olmaktadır; bunun başlıca nedenleri arasında piyasadaki pardesülerin boylarının uzun olmasından kaynaklanmaktadır.

 Peki bu durumda ne yapmalıyız diye soracak olursanız size önerim uzun pardesü alıp boyunu kısalttırmayı denememeniz olacaktır çünkü boyu kısalan pardesü model özelliğini kaybetmekte kalıbı tam olarak oturmamaktadır.

 Kısa boylu bayanlara tavsiyemiz pardesü yerine kap yada tunik tercih etmeleridir.Pardesü ile kap arasında ne gibi bir fark vardır diye soracak olursanız kısa açıklayayım kap pardesüden daha kısadır ve belki onunda boyunun kısaltması gerekebilecektir fakat kap modelleri genel olarak astarsız olduğundan dolayı boylarının kısaltılmasından kaynaklanan fazla bir sorunla karşılaşılmaz.

 Hem kısa boylu hemde kilolu olan hanımlara ise stil açısından pardesüyü kesinlikle tavsiye etmiyoruz. Bunun nedeni ise büyük beden pardesülerde herhangi bir tadilat yada değiştirme yapıldığında pardesünüzde çok daha fazla bozulmalara neden olabilirsiniz.Büyük beden hanımlarda yine trençkot, kap yada tunik tercih edebilirler kış aylarında ise kaban giymeleri çok daha isabetli olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder