8 Kasım 2015 Pazar

En Güzel Kışlık Pardesü Modelleri

En Güzel Kışlık Pardesü Modelleri
2016 Kış modasına damgasını vuran en güzel pardesü modellerinden oluşan çarpıcı bir kreasyon hazırladık. Bu sezon hangi renk pardesü modelleri moda hangi modeller daha ön planda ve en dikkat çekici tasarımlar hangileri merak ediyorsanız bu kreasyonu mutlaka incelemenizi öneririz.


En Güzel Kışlık Pardesü Modelleri
Kreasyonumuza ilk olarak Nihan koleksiyonundan seçmiş olduğumuz bordo renk kapşonlu pardesü modeli ile başlıyoruz. Son dönemlerim kış koleksiyonlarının olmazsa olmaz rengi bordo rengi bu sezon farklı pardesülerde de görmek mümkün. Yine aynı şekilde son dönemde trendi yükselen kapşon detayı ile bütünleştirilen ve hafif yün kumaştan hazırlanan bu pardesü modeli işleme detayıyla zenginleştirilerek çok şık bir görünüm elde edilmiş. Kış sezonu için ideal pardesü modellerinin en ilk sıralarında yer almayı hak ettiğini düşünerek listemizin başına alıyoruz.

En Güzel Kışlık Pardesü Modelleri
Hakim yaka pardesü giymeyi sevenler için son derece şık ve alımlı bir model olarak değerlendirebileceğimiz Tuğba Venn haki renk kışlık pardesü modeli, Hakim yaka tasarımı ve bolero görünümlü üst detayı ile dikkat çekiyor. Tasarımın bir diğer dikkat çekici ayrıntısı ise arka görünümünde karşımıza çıkıyor bağcıklı sırt örgü detayı ve yine bağcıklarla sıkıştırılan bel detayı modele farklı bir incelik ve zerafet katmış görünüyor. Pudra veya somon rengi tonlarında ayakkabı, şal, eşarp veya çanta gibi aksesuarlarla kombinleyebileceğiniz bu pardesü modelini 430 TL'ye tugbaonline.com'dan satın alabilirsiniz.

En Güzel Kışlık Pardesü Modelleri
Alvina Siyah renk deri detaylı kışlık pardesü modeliyle kış sezonunda çok daha asil bir görünüm elde edebilirsiniz. Yeni sezon Alvina koleksiyonundan seçtiğimiz bu modeli özel yapan en önemli detay omuz, kol ve ön biye olarak kullanılan deri detayları ile ön üstte bulunan ip ilik ve düğme aksesuarları...

En Güzel Kışlık Pardesü Modelleri
Pardesü denildiğinde akla ilk gelene markalardan olan Zühre Pardesü'de 2016 kışı için birbirinden zarif ve şık yüzlerce pardesü, kap ve kaban modelini bu sezon sizlere sunuyor. Geniş ürün yelpazesi arasında seçim yapmaktan bir hayli zorlansak da, jakarlı kumaştan hazırlanan ve deri detaylarıyla zenginleştirilen hakim yaka pardesü modelinde karar kıldık. Bakalım sizde bizim kadar beğenecek misiniz?

En Güzel Kışlık Pardesü Modelleri
Modern tarzda giyinmeyi seviyorsanız ve kariyer sahibi bir bayansanız Kayra tasarımları sizin için gerçekten çok yerinde bir seçim olacaktır. Aynı durum pardesü seçiminde de geçerli! Vücudunuza tam oturan hem spor hemde klasik tarzı bir arada sunan bir pardesü modeli sizin için çok yerinde bir seçim olacaktır.

En Güzel Kışlık Pardesü Modelleri
Vücudunuza tam oturan ve kıyafetinizle bir adım öne çıkmanızı sağlayacak bir pardesü modeli arıyorsanız! Gerek ön kısmındaki somon rengi geniş biye detayı ile gerekse fermuarlı cep detaylarıyla spor bir görünümü asil bir şekilde sizlere sunan Esra Tekbir pardesü modelini çok yerinde bir seçim olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder