27 Mart 2016 Pazar

Minel Aşk 2016 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

“Aşktan” anlamına gelen Minel Aşk, 2016 ilkbahar yaz koleksiyonunu her zamanki gibi büyük bir aşkla sergiledi. Tesettür giyimin sayılı markalarından biri olan, renkleriyle, zarif çizgisiyle hanımların beğenisine sunduğu tunikler, kaplar, etekler, elbiseler ve envai çeşit şallar ile Minel Aşk tesettür giyim modasında kalıcı bir yer edindi.

Sadece tesettür giyime değil modern tasarımı takip eden tüm hanımlara hitap eden geniş bir moda yelpazesi bulunuyor. Öyle ki ürün bandında yer alan etekler, şık pantolonlar ve trend paltolar tesettür giyimi tercih etmeyen kişilerin de beğenisini kazanıyor. Her kesime özel ürünler tasarlayan Minel Aşk, 2016 koleksiyonunda yaz coşkusuna uygun olarak renkli cıvıl cıvıl bir koleksiyona imza atmış.  Sizler için derlediğimiz 2016 Minel Aşk ilkbahar yaz koleksiyonuna bir bakalım:
- Çiçeklerin cıvıltısı renklerle buluşuyor - Resimler: modanisa.com
Minel Aşk 2016 çiçekli elbise modelleri
Rengârenk bahar dalları, hoş esintiler uyandıran çiçekler şifon elbiselerle buluşuyor. Tematik mantıkla hazırlanan elbiseler, renkli şifon elbiselerin üzerinde adeta bir çiçek bahçesi izlenimi veriyor. Minel Aşk elbiseleri çiçek aşkıyla dolu bu yaz.
Minel Aşk 2016 dantel tesettür elbise
Son derece zarif çizgilere hâkim olan Minel Aşk elbiseleri elbette dantel ve tafta kumaş seven genç hanımlara da hitap ediyor. Yeşilin iki farklı tonundan yapılmış elbiseler en özel davetleriniz için sizleri bekliyor. Baştan sona dantelle kaplı elbiseyle iki bölümden oluşan geniş etekli elbise sade ama şık olmayı tercih edenler için özel olarak tasarlanmış.
Minel Aşk 2016 İlkbahar Yaz Koleksiyonu
Güllerle çiçeklerle bezenmiş iki farklı pudra rengi şık elbiseler, özellikle davetlerde, düğünlerde modern bir görünüme kavuşmak isteyenler için ideal bir tasarıma sahip.
Minel Aşk 2016 İlkbahar Yaz Koleksiyonu
Kabarık elbiselerden hoşlanmayan fakat şık olmaktan vazgeçemeyen hanımlar için dantel ve pullarla tasarlanmış çok özel bir kumaşa sahip elbiseler, gecenin en şık hanımı olmanızı sağlayacak. Minel Aşk tasarımcıları somon renginden yumuşak pudra tonlarına kadar birçok renk çeşidine koleksiyonda yer vermiş.  
Minel Aşk 2016 İlkbahar Yaz Koleksiyonu
İki farklı bölümden oluşan fakat tek parça elbise olan tasarımlar son birkaç yıldır tesettür giyimin klasikleşmiş popüler tasarımlarından biri olarak dolaplarda yerini alıyor. İki bölümden oluşması aksesuar ve şal tercihlerini genişletiyor, daha kolay kombin yapma şansı sunuyor.
Minel Aşk 2016 İlkbahar Yaz Koleksiyonu
Düz rengin asaletinden vazgeçemeyen, detaylarda şık olmayı tercih edenler için iki şahane elbise modeli! Yaka detayları, kol manşetleri ve minik kemer detaylarıyla asil bir görüntü sunan modeller, her davet için uygun nitelikte tasarımlara sahip.
Minel Aşk 2016 İlkbahar Yaz Koleksiyonu
Kış mevsiminden ilkbahara yavaşça geçerken ara soğuklar için ideal inceliğe sahip yeni moda kaplar, sizi kışın esintisinden korurken aynı zamanda ilkbaharın sıcak güneşinde terlemenizi engelliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder