11 Mayıs 2016 Çarşamba

2016 İlkbahar Yaz Tesettür Giyim Renk Trendleri

2016 İlkbahar Yaz Tesettür Giyim Renk Trendleri2016 ilkbahar yaz tesettür giyimin renk trendleri, modacıların ve ünlü tesettür markalarının koleksiyonunu görücüye çıkarmasıyla belirlenmiş oldu. Rengârenk bir yaz görmek isteyenler, sade ve sil renklerle gezmek isteyenler ya da gelenekselden kopmak istemeyenler için son derece tatmin edici renk trendleri bulunuyor.
Renklerin kişilikle bile doğrudan bağı olduğu, ruh halini yansıttığı uzmanlarca doğrulanırken modaya yön veren önemli bir etken olmaması tuhaf olurdu. Renklerin zarif ve modern tasarımlarla buluşup etkileyici kıyafetlerin ortaya çıkmış olması bu yaz tesettür giyimi tercih eden hanımların çok şık olacağını gösteriyor.

Moda tasarımcıları, 2016 ilkbahar yaz modasına damgasını vuracak olan renkleri belirlerken bütün tarzları düşünmüş olmalı. Zira yumuşak tonlardan keskin renklere kadar birçok renk seçeneği bulunuyor. O halde sizler için seçtiğimiz renk trendleri ve tesettür giyim tasarımlarını inceleyelim.

Yeşilin en parlak tonu; mint yeşili...
 
2016 İlkbahar Yaz Tesettür Giyim Renk Trendleri
Mint yeşili son yılların yükselişe geçen renklerinden biri olarak tesettür giyim renk trendleri arasında yer alıyor. Parlak dokusuyla tunik tasarımlarına ekstra şıklık katan mint yeşili, modern tasarımla birleşerek sade bir şıklık sunuyor.

Rengârenk tunikler; sarı, narçiçeği, turuncu…
 
2016 İlkbahar Yaz Tesettür Giyim Renk Trendleri
Limon sarısı yaz renginin klasikleşmiş renklerinden biri kabul ediliyor. Portakal çiçeği rengi, narçiçeği ve turuncu tonları ise yaz ile özdeşleşen renklerden. Tesettür giyim hazırlayan modacılar, kışın kasvetinden kurtulup yaz için limon sarısından canlı portakal rengine kadar birçok renk seçeneğiyle tunikler tasarlıyor. Renkli tunikleri Jean veya kumaş pantolonlarla kombinlemek çok moda!

Biri asimetrik tunik mi dedi?
 
2016 İlkbahar Yaz Tesettür Giyim Renk Trendleri
Her zaman rahat ve şık bir görüntü sağlayan tunikler, kesimi ve renkleriyle kişinin tarzını yansıtan ana kıyafetlerden biri sayılıyor. Kırmızı ve sarıyla harmanlanmış canlı desenlerle bezenmiş tunik ve mavinin tüm enerjisini desenleriyle kucaklamış olan tunikler bu yıl trend parçalardan biri kabul ediliyor. Kırmızı ve mavi yaz koleksiyonunda bulunması gereken ana renklerden ilan edildi. Hanımlar duymadım demeyin sakın!

Sadeliği sevenler için; yumuşak renk seçenekleri…
2016 İlkbahar Yaz Tesettür Giyim Renk Trendleri
Somon rengini not edin hanımlar ve ilk alışverişinizde bu renk bir parça satın alın. Zira trendleri belirleyen moda tasarımcıları, 2016 ilkbahar yaz tesettür renk trendleri koleksiyonuna çok sayıda somon renginde tasarımla çıkardı. Gördüğünüz yavruağzı tunik modelinde olduğu gibi geleneksel motifler ve işlemelerle desteklenmiş bir tasarım var karşınızda. Yavruağzına alternatif olarak ekru – beyaz tonlarında tunikler de bu yıl çok sık görülecek. Açık renk tuniklerin keskin renklerle detaylandırılmış olması hanımların daha zarif bir görüntüye kavuşmasını sağlıyor.

Geleneksel motifler, işlemeli tunikler…
2016 İlkbahar Yaz Tesettür Giyim Renk Trendleri
  Geleneksel motiflerden oluşan çanta, şal gibi aksesuarlar geçtiğimiz yıllarda çok popüler olmuş herkes tarafından benimsenmişti. Modacılar gelenekseli seven hanımlar için bir tık öteye gitmiş ve çok şık otantik tunikler tasarlamış. Düz renk sade pantolonlarla kombinlendiğinde çok güzel görünen bu tunikler muhakkak dolabınızda bulunmalı!

Yeni sezonun renk trendleri tesettür giyimle buluşuyor…
2016 İlkbahar Yaz Tesettür Giyim Renk Trendleri
Gülkurusu, mor, ekru, hardal sarısı, haki rengi gibi renkler 2016 renk trendleri arasında gösteriliyor. Modanın zarif yanını öne çıkaran bu renkler ile bu yaz herkes çok şık ve enerjik görünecek. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder